Συχνές Ερωτήσεις

Πως αποστέλλονται οι παραγγελίες μας;

Το e-shop εξυπηρετεί προς το παρόν μόνο τους πελάτες μας εντός Ελλάδας. Τα προϊόντα μας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που δηλώσατε μέσω Courier.
Για παραγγελίες από 90,00 € και πάνω δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Σε πόσες μέρες θα λάβω την παραγγελία μου από την ημέρα υποβολής της;

Θα λάβετε την παραγγελία σας το αργότερο εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα υποβολής της.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω;

  • Με πιστωτική κάρτα (VISA, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club) στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Alpha Bank.
  • αντικαταβολή. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στην Courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορώ να επιστρέψω το προϊόν που παρέλαβα από εσάς;

Σε περίπτωση που το μέγεθος δεν σας είναι καλό ή δεν μείνατε ευχαριστημένος/η με το προϊόν, σας το αντικαθιστούμε με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας. Για την αλλαγή κάποιου προϊόντος που μόλις αγοράσατε, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2741075495 ή στείλετε το μήνυμά σας στο info@jobstyle.gr. Για περισσότερα δείτε εδώ.

Είναι ασφαλές να συμπληρώσω τα προσωπικά μου στοιχεία στο eshop σας;

Στο jobstyle σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και συνεργατών μας και αναγνωρίζουμε την ανάγκη για προστασία και σωστή διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχονται μέσω του e-shop μας. Τα προσωπικά στοιχεία που ζητάμε, είναι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναγνωρίσουμε ένα συγκεκριμένο άτομο ή να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του, όπως δηλαδή το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με στόχο λοιπόν την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, οι προσωπικές πληροφορίες που θα σας ζητηθούν είναι πολύ συγκεκριμένες, όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από εμάς.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου;

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο σε ωράριο καταστημάτων.